Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Η CONDITO στηρίζει και τη φετινή χρονιά τον Π.Ο.Ξ.



 Όπως είναι ευρέως γνωστό σε αυτούς μας γνωρίζουν, στον Π.Ο.Ξ. είμαστε καλοφαγάδες και ιδιαίτερα εκλεκτικοί στην διατροφή μας. Αυτός είναι ένας μόνο λόγος για τον οποίον είμαστε περήφανοι που ακόμα μία χρονιά την ομάδα μας στηρίζει μία από τις μεγαλύτερες, αλλά και καλύτερες, εταιρείες στον τομέα της, η εταιρεία CONDITO.
 Η Condito προέκυψε το 2001 από τη συγχώνευση των εταιριών του Χρήστου Μωραΐτη και του Παύλου Παπαδόπουλου. Η ξεχωριστή πορεία των δύο επιχειρηματιών στον κλάδο των τροφίμων ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1970 ενώ το επιστέγασμα της εμπορικής συνεργασίας μεταξύ τους υπήρξε η συνένωση των δυνάμεών τους το 1999. Το brand name Condito, που αρχικά ανήκε στην οικογένεια Παπαδόπουλου και σε ελεύθερη μετάφραση από τα λατινικά σημαίνει «εμπλουτισμός γεύσεων», διατηρήθηκε και δόθηκε στο νέο επιχειρηματικό εγχείρημα.
 Δέκα χρόνια αργότερα, η Condito εξαγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο της Ξηροί Καρποί Μακεδονίας (με ετήσια παραγωγή 1.000 τόνων ξηρών καρπών) κάνοντας ένα βήμα σε ένα νέο πεδίο δραστηριότητας. Την περίοδο αυτή ενεργοποιείται και η δεύτερη γενιά των δύο οικογενειών, η οποία, έχοντας ήδη ενεργή συμμετοχή πριν τη συγχώνευση, αναλαμβάνει τα ηνία ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της επιχείρησης. Οι Κωνσταντίνος και Μαρία Μωραΐτη και ο Χρήστος Παπαδόπουλος, μεγαλωμένοι με το επιχειρείν στο αίμα τους, επενδύουν στις νέες τεχνολογίες και την έρευνα δίνοντας ώθηση στη δημιουργία νέων, καινοτόμων προϊόντων.
 Η Condito αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κλάδο της παραγωγής μουστάρδας, κέτσαπ, μαγιονέζας, σαλατών και παραδοσιακών ελληνικών αλοιφών (11.500 τόνοι ετησίως) και εδρεύει στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης εξυπηρετώντας τόσο την αγορά Ho.Re.Ca όσο και τη λιανική (επώνυμα και ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα) σε Ελλάδα και εξωτερικό.
 Με γνώμονα τη συνέπεια και την τήρηση των δεσμεύσεών της στους συνεργάτες της αλλά και στον τελικό καταναλωτή, η Condito είναι διαρκώς αφοσιωμένη σε ένα και μοναδικό στόχο: να επενδύει στην έρευνα και στην ανάπτυξη, με σκοπό να δημιουργεί και να προσφέρει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, “χτίζοντας” έτσι σταθερές σχέσεις συνεργασίας, επιτυγχάνοντας παράλληλα τη διαρκή ικανοποίηση του καταναλωτή.
 Στη Condito η εταιρική υπευθυνότητα βρίσκεται στη καρδιά της επιχειρηματικής της δραστηριότητας. Η Condito εγγυάται την ύπαρξη ηθικών κριτηρίων λειτουργίας, το σεβασμό στον άνθρωπο και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος σε όλες τις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, με βασικό πάντα γνώμονα τη συνέργεια της εταιρείας με την κοινωνία, τους εργαζομένους και τους καταναλωτές. Φροντίζει στη διατήρηση μιας υγιούς συνεργασίας μεταξύ των πολιτών, μέσα από δράσεις φιλανθρωπικού και ανθρωπιστικού χαρακτήρα, ακολουθεί αυστηρές προδιαγραφές συσκευασίας και ανακύκλωσης, από την πρωτογενή μέχρι και την τριτογενή, ενώ στρέφεται προς εναλλακτικές μεθόδους παροχής ενέργειας και καυσίμων, με γνώμονα πάντοτε τον ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο των δραστηριοτήτων της. Τέλος, στην καθημερινότητά της προσπαθεί να προάγει την  υγιή συνεργασία μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων στηριζόμενοι στο σύστημα ηθικών αξιών πάνω στο οποίο έχει χτιστεί η εταιρική κουλτούρα και ταυτότητα.
 Θα ήταν μεγάλη παράλειψη εκ μέρους μας να μην αναφέρουμε την αντικειμενικά τεράστια προσφορά της Condito στον αθλητισμό, στηρίζοντας ανελλιπώς εθνικές ομάδες, καθώς και μεγάλους αλλά και μικρότερους συλλόγους σε τόσα πολλά και διαφορετικά αθλήματα.
Condito – It’s food for you!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου