Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Ευχαριστούμε τον Πολίτικο Καφενέ



 Το Τμήμα Καλαθοφαίρισης του Π.Ο.Ξ. ευχαριστεί τον "Πολίτικο Καφενέ", και ιδιαιτέρως τον κ. ΜΠΕΝΑΚΗ Μιχάλη, τόσο για την πολύτιμη στήριξή τους στην ομάδα, όσο και για ένα τρομερό τραπέζι με άφθονους νόστιμους μεζέδες και φαγητό και την ανάλογη βέβαια συνοδεία ποτού…
 Η ιστορία μας πηγαίνει πίσω στο 1996, όταν ο Πολίτικος Καφενές άρχισε να μετατρέπεται από ιδέα σε πραγματικότητα. Μία ομάδα που ήθελε να προσφέρει το καλύτερο στην περιοχή που αγαπούσε, την Ξηροκρήνη, δημιούργησε με κόπο και μεράκι ένα στέκι ζεστό. Ένα στέκι που φιλοξενεί μέχρι και σήμερα μοναδικές παρεστικες στιγμές!
 Σημείο αναφοράς για την περιοχή από το άνοιγμα του λοιπόν, ο Πολίτικος Καφενές υποδέχεται το κοινό από τις 07:00 έως αργά το βράδυ και προσφέρει καφέ, ουζάκι με μεζέ, μαγειρευτό φαγητό και πιάτα ημέρας καθώς και ποτό. Η επιμονή για αγνές πρώτες ύλες, η μοναδικότητα του κάθε πελάτη και η διατήρηση αυτού του οικείου κλίματος, είναι από τα συστατικά της συνταγής που, μέσα στα χρόνια, κρατάει τον Πολίτικο Καφενέ ψηλά στην προτίμηση όλων!
Αγίων Πάντων 69 - Ξηροκρήνη
Τηλ. 2310 747 619

Ο δικός μας Καφενές!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου