Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

2η Σερί νίκη για τον Π.Ο.Ξ.


 Την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες πήρε η ομάδα του ΠΟΞ την περασμένη Κυριακή απέναντι στα Μαύρα Πρόβατα Ευόσμου. Η αποστολή της ομάδας  ήταν σχεδόν κατά το ήμισυ διαφορετική σε σχέση με τον αγώνα της 1ης  αγωνιστικής, όμως αυτό δεν εμπόδισε τους αθλητές να παίξουν κατά διαστήματα ωραίο μπάσκετ. 
 Η ομάδα μας πήρε το προβάδισμα από την αρχή του αγώνα και δεν βρέθηκε πίσω στο σκορ σε κανένα σημείο, καθώς αντιμετώπισε επιτυχώς τις αντιδράσεις της αντίπαλης ομάδας, κυρίως στην δεύτερη και τρίτη περίοδο. Για ακόμα έναν αγώνα η αμυντική λειτουργία της ομάδας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν πολύ καλή. 
 Σε εξαιρετική μέρα βρέθηκε ο Γιώγιος για την ομάδα μας, ο οποίος σημείωσε συνολικά 25 πόντους. Επίσης, στο ντεμπούτο τους με τα χρώματα της ομάδας μας, βοήθησαν σημαντικά επιθετικά οι Κόντζογλου και Βλαδοβίτης με 12 και 8 πόντους αντίστοιχα. Ντεμπούτο και για τον Κουντουρά με 4 πόντους και υποσχέσεις απ' όλους για μια εξαιρετική αγωνιστική χρονιά.

Το φύλλο αγώνα:

Δεκάλεπτα: 10-4, 27-24, 42-38, 56-46

Διαιτητές: Τσάνταλη - Σκρίνος

Π.Ο. Ξηροκρήνης (Αθανασιάδης):  Γιώγιος 25, Κουντουράς 4, Βλαδοβίτης 8(1), Κόντζογλου 12 (1), Ξενούδης 2, Σταμάτης 3, Μπατζής 2, Σιώπης, Ξενόπουλος, Καζάκης.

Μαύρα Πρόβατα Ευόσμου (Τρανός): Σιδεράς 2, Μπαργιώτης 5, Χαριστάς 3, Γιαπουτζής 4, Μπαντζώκας 8, Ράπτης 18, Ξυλάς 2, Ζαφειριάδης 2, Μπαμπατζάνης 2, Φωτιάδης.



 Το επόμενο Σάββατο, 06-10-2018, και ώρα 21:00΄ η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, τον Α.Σ. Δαίδαλο Άνω Πόλης, στο κλειστό της Σταυρούπολης, ως φιλοξενούμενη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου