Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Με νίκη συνέχισε ο Π.Ο.Ξ.







 Την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε το βράδυ της Κυριακής ο Π.Ο.Ξ. κερδίζοντας την Α.Ε.Κ. Αγίου Αθανασίου με σκορ 62-51.
 Η ομάδα βρίσκει σιγά σιγά τον ρυθμό της, αποδίδοντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο σε άμυνα και επίθεση. Η απόδοση των παικτών έπεσε σημαντικά στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ παράλληλα η Α.Ε.Κ. πίεσε για κάτι καλύτερο, πλην όμως το προβάδισμα για την νίκη δεν χάθηκε σε κανένα σημείο. Εξαιρετικός ο Βλαδοβίτης με δεκαεννέα πόντους για την ομάδα μας, ενώ καθοριστική ήταν η απόδοση του Κατσουπάκη και του Σταμάτη.
 Σε κάθε παιχνίδι η ομάδα εμφανίζεται καλύτερη, και σύντομα ελπίζουμε να πιάσει (και να ξεπεράσει) την απόδοση της τελευταίας σεζόν.  
 Πρώτη συμμετοχή σε επίσημο αγώνα για τον νέο αθλητή μας Ευθυμίου Νίκο τον οποίο καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε και από εδώ ότι καλύτερο!
 Την νίκη αφιέρωσαν οι αθλητές στον κ. Κωνσταντίνο Ντερέμπεη, ιδιοκτήτη του αρτοζαχαροπλαστείου «Κωστής» (Μεγ. Αλεξάνδρου 25 – Σταυρούπολη), για την πολύτιμη στήριξή του και την φετινή αγωνιστική περίοδο στην ομάδα μας.
Το φύλλο αγώνα:
Δεκάλεπτα: 21-15, 37-21, 53-40, 62-51
Διαιτητές: Ζαγοράκης – Αλατσίδης
Π.Ο. ΞΗΡΟΚΡΗΝΗΣ (Αθανασιάδης): Βλαδοβίτης 19 (3), Κωνσταντινίδης 7 (2), Λαζίδης, Γιώγιος 2, Σταμάτης 10 (1), Μπαξεβάνογλου 9, Ξενούδης 1, Ξενόπουλος 2, Τζίμας, Ευθυμίου, Κατσουπάκης 12 (2).
Α.Ε.Κ Αγ. Αθανασίου (Χατζόπουλος): Τσακίρης 8, Προκοπίου 4, Τσαρτσίδης, Σμυρναίος 10, Κουτούδης 15, Κωνσταντινίδης, Ασλανίδης 3, Κουμπουρόπουλος, Χατζόπουλος 9 (1), Γραμματικόπουλος 2.  
 Επόμενος αγώνας για την ομάδα το επόμενο Σάββατο και ώρα 17:00 στο κλειστό της Σταυρούπολης, όπου ο Π.Ο.Ξ. θα αντιμετωπίσει τον Ε.Ο. Σταυρούπολης.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου