Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Π.Ο.Ξ.


Σε ένα πολύ ωραίο και δυνατό παιχνίδι, στο κλειστό του 11ου Δημοτικού Ευόσμου, οι παίκτες του Π.Ο.Ξ. έδειξαν πάθος και όρεξη απέναντι στην πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του Εθνικού, χάνοντας στο τέλος με 53-49. Η ομάδα μας για σχεδόν τρεις περιόδους βρισκόταν, με μικρή διαφορά, μπροστά στο σκορ αλλά στην τελευταία περίοδο δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα και να πάρουν την νίκη.  Εξαιρετική ομαδική δουλειά στην άμυνα για άλλη μια φορά από τους αθλητές μας, σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.
Ο Σταμάτης για την ομάδα μας απέδωσε τα μέγιστα επιθετικά σκοράροντας 20 πόντους, ενώ θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους για το πάθος και την διάθεσή τους στο παρκέ.   
Ευχαριστούμε θερμά όλον τον κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει τον αγώνα και να στηρίξει την ομάδα.


Το φύλλο αγώνα:
Δεκάλεπτα: 7-8, 10-18, 33-33, 53-49
Διαιτητές: Μαγή-Ξενιτόπουλος
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ (Νέτας): Οταμπασίδης 8, Προδρομίδης 7 (1), Στρίμτσος, Καλτσούνης 13 (3), Γκάζος 11, Καπετανίδης 8, Σταυρίδης, Βατιάνης, Μπρακόπουλος, Χουρίδης 2, Χιτ 4.
Π.Ο. ΞΗΡΟΚΡΗΝΗΣ (Αθανασιάδης): Κόντζογλου 8, Κάνιος, Κυρόγλου 6 (1), Κουντουράς 4, Ξενόπουλος, Βλαδοβίτης, Σταμάτης 20, Ξενούδης, Μπατζής 4, Πεχλιβάνης 7.    

Οι δύο ομάδες αφιέρωσαν αυτό το ωραίο παιχνίδι στο νεογέννητο μέλος της οικογένειας του αθλητή του Εθνικού, Βατιάνη Ελευθερίου.

       
Το πρωτάθλημα συνεχίζεται για τον Π.Ο.Ξ. την Κυριακή, 25 Νοεμβρίου, και ώρα 21:00, όταν και θα αντιμετωπίσει στην έδρα του, στην Σταυρούπολη, την ομάδα της Τερψιθέας-Ευαγγελίστριας.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου