Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Κλείδωσε την τρίτη θέση του ομίλου ο Π.Ο.Ξ.


 Με μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση, ο Π.Ο.Ξ. επιβλήθηκε επί του Αξιού με σκορ 93-39. Η νίκη επί του ανταγωνιστή της, οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση, και μαθηματικά, της τρίτης προνομιούχου θέσης του ομίλου που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.
 Από την έναρξη του αγώνα οι αθλητές μας έδειξαν ότι ήθελαν την νίκη και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Αφοσίωση στην άμυνα και έξυπνες επιθετικές επιλογές η συνταγή της επιτυχίας.
 Γιώγιος - Ξενούδης στο ζωγραφιστό, Κωνσταντινίδης - Βλαδοβίτης στην περιφέρεια και Σταμάτης (πραγματικά παντού...) ξεχώρισαν λίγο περισσότερο, καθώς και οι δέκα ήταν πραγματικά υπέροχοι...
 13η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα η οποία έχει να χάσει από τον περασμένο Δεκέμβριο... Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητή για μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, η οποία δεν έχει τελειώσει ακόμη. 

Το φύλλο αγώνα:

Δεκάλεπτα: 27-11, 48-18, 72-29, 93-39

Διαιτητές: Γαβρίδης - Ξενιτόπουλος

Π.Ο. ΞΗΡΟΚΡΗΝΗΣ (Αθανασιάδης): Βλαδοβίτης 11 (3), Κωνσταντινίδης 14 (4), Σιώπης 4, Γιώγιος 18, Σταμάτης 15 (1), Ξενούδης 13, Ξενόπουλος 5 (1), Λαζίδης 4, Πεχλιβάνης,  Κοντζόγλου 9 (1).

ΑΞΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ (Κουτρούτσιος): Πουμπουρίδης 5, Μπλιούκας, Σαμλίδης 12 (2), Βουδούρης 4, Τσιάρας, Μόσχογλου Θ. 2, Βέλκος 3, Μόσχογλου 13.

 Την ερχόμενη Παρασκευή, 19 Απριλίου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στον Άγιο Αθανάσιο την τοπική Α.Ε.Κ. στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου με σκοπό μία καλή εμφάνιση και την διατήρηση του αήττητου.  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου