Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Καταπληκτικός Π.Ο.Ξ. ....



 Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι χθες το βράδυ στο κλειστό της Σταυρούπολης η ομάδα μας πέτυχε την 9η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα κερδίζοντας στο «ντέρμπι» της αγωνιστικής, την ομάδα της Τερψιθέας με σκορ 52-89.
 Με αυτήν την νίκη η ομάδα εδραιώνει περαιτέρω την θέση της στις προνομιούχες θέσεις της κατάταξης, πλησιάζοντας τη δεύτερη στην βαθμολογία Τερψιθέα, ενώ επιπλέον υπερκάλυψε τη διαφορά του πρώτου αγώνα όπου είχαμε ηττηθεί σε περίπτωση ισοβαθμίας.
 Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό για τα πρώτα 14-15 λεπτά του αγώνα όμως στην συνέχεια οι αθλητές μας με αφοσίωση στην άμυνα και εξαιρετικές επιθετικές επιλογές έκαμψαν τις αντιστάσεις της αντιπάλου ομάδας και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στο υπόλοιπο του αγώνα, αυξάνοντας συνεχώς τη διαφορά. Σημειώνεται ότι η ομάδα πέτυχε και ρεκόρ στην επίθεση σημειώνοντας τους περισσότερους πόντους από κάθε άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής χρονιάς.
 Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησαν ο Σταμάτης με 18 πόντους και ο πρωτοεμφανιζόμενος με τα χρώματά μας τη φετινή σεζόν Μπαξεβάνογλου Γιώργος με 16. Υπενθυμίζεται ότι ένας σοβαρός τραυματισμός κατά την προετοιμασία της ομάδας κράτησε τον Γιώργο μακριά από προπονήσεις και αγώνες από την αρχή της αγωνιστικής χρονιάς. Μετά την αποκατάσταση του τραυματισμού και την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις τον τελευταίο ενάμιση μήνα, έδειξε τι μπορεί να προσφέρει. Ευχόμαστε στο Γιώργο να είναι πάντα υγιής και καλή αρχή!
 Την νίκη αφιέρωσαν οι αθλητές στον κόουτς Αθανασιάδη, ενώ η ομάδα ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους που ήρθαν να στηρίξουν την προσπάθεια.

Το φύλλο αγώνα:
Δεκάλεπτα: 14-18, 24-41, 32-64, 52-89
Διαιτητές: Θρασυβουλίδης – Νάκας
ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ (Νταλής): Ευαγγέλου 8 (2), Γεωργακάκης 10, Γιαννέλης 2, Τσιτσίρκος 7 (2), Γεωργιάδης 7 (1), Βαϊνάς 2, Δεληγιάννης 2, Δημόπουλος 14.
Π.Ο. ΞΗΡΟΚΡΗΝΗΣ (Αθανασιάδης): Βλαδοβίτης 13 (1), Σιώπης 4, Γιώγιος 6, Σταμάτης 18 (1), Μπαξεβάνογλου 16, Ξενούδης 5, Ξενόπουλος 6, Λαζίδης 11 (3), Πεχλιβάνης 8, Κοντζόγλου 2.

 Τέσσερις αγώνες απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και την επόμενη Παρασκευή 22 του μηνός θα υποδεχτούμε στην έδρα μας, σε εξ’ αναβολής αγώνα, τον πρωτοπόρο και αήττητο, μέχρι στιγμής, Εθνικό Κορδελιού Εύοσμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου