Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Εκτός έδρας η τελευταία επιτυχία!


 Την έκτη σερί νίκη πέτυχε η ομάδα μας την περασμένη Τετάρτη στο γήπεδο της Νεοχωρούδας επί της πολύ καλής ομάδας του Αισχύλου Ωραιοκάστρου, με σκορ 47-68.
 Με όπλα την πολύ καλή άμυνα και τις ψύχραιμες, ομαδικές επιλογές επιθετικά οι αθλητές πρόσθεσαν άλλους δύο βαθμούς στον σχετικό πίνακα του φετινού πρωταθλήματος.
 Μετά από ένα εξαιρετικό δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες έκτισαν διαφορά 19 πόντων. Μετά την ανάπαυλα η ομάδα του Ωραιοκάστρου αντεπιτέθηκε κατεβάζοντας τη διαφορά στους 12 πόντους στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Με αφοσίωση και καλό μπάσκετ η ομάδα μας "καθάρισε" το παιχνίδι από το πρώτο μισό του τελευταίου δεκαλέπτου, με τα τελευταία λεπτά να έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα. 
 Πρώτοι σκόρερ για την ομάδα οι Λαζίδης και Βλαδοβίτης, με 16 και 10 πόντους, αντίστοιχα, ενώ ιδιαίτερα χαρακτηριστικό για την ομαδικότητα που υπάρχει και το εύρος των διαθέσιμων επιλογών του προπονητή, είναι ότι και οι δέκα που αγωνίστηκαν συνέβαλαν τα μέγιστα τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.   
 Η ομάδα εμφανίζεται σε κάθε παιχνίδι ολοένα και καλύτερη, ικανοποιώντας τους αθλητές, τον προπονητή και τους φιλάθλους.

Το φύλλο αγώνα:
Δεκάλεπτα: 08-13, 17-36, 37-49, 47-68
Διαιτητές: Παμπούκογλου - Ξενιτόπουλος
Αισχύλος Ωραιοκάστρου (Χαχαμής): Λαζαρίδης 7, Τσιλικίδης 8 (1), Σταματιάδης 9, Ελευθεριάδης, Κούσιος, Παρπόρης, Λαΐδης, Αμπατζόγλου 7, Τσασκόπουλος 3, Βασιλειάδης-Παπαθανασίου 13.

Π.Ο. Ξηροκρήνης (Αθανασιάδης): Βλαδοβίτης 10 (2), Κωνσταντινίδης 6 (1), Σιώπης 2, Γιώγιος 5, Σταμάτης 6, Κυρόγλου 6, Ξενούδης 4, Ξενόπουλος 6, Λαζίδης 16, Πεχλιβάνης 7. 

 Επόμενος αγώνας για το πρωτάθλημα την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, 21:00 στην Σταυρούπολη ενάντια στον Εύριπο Ωραιοκάστρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου